رویدادی رنگارنگ با دختران | برگزاری اختتامیه اردوی عشایری دانش‌آموزان دختر ایران در مشهد افزایش نیروی انسانی، اصلاح قانون حمل سلاح و افزایش تجهیزات و امکانات محیط‌بانان در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست مستندمسابقه تلویزیونی، شکل جدید آموزش درس آمادگی دفاعی | عضویت ۳۷۰ هزار نفر در بسیج دانش‌آموزی خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی: خدمات درمانی به بیماران غیربومی در مشهد بدون بودجه‌ مشخص انجام می‌شود تجلیل از محیط‌بانان کشور در مشهد | تأکید بر لزوم حمایت و تجهیز نیرو‌های حفاظتی ۱۲۰ هزار تبعه خارجی تحت پوشش بیمه سلامت هستند | الزام پرداخت حق بیمه برای تمدید اقامت اتباع خارجی هشدار عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره رانت و فساد در زنجیره دارو و تجهیزات پزشکی از ۵۵۰۰ تأییدیه کیفی آسانسور تا ۶۲۶۸ بازرسی از تجهیزات تفریحی در خراسان رضوی | بازرسی و کنترل کیفیت استاندارد شبانه‌روز ادامه دارد اضافه‌شدن ۵۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس تا پایان سال ۱۴۰۴ برای زنان از ۴۰ سالگی به بعد چه ورزش‌هایی مناسب است؟ استفاده زیاد از موبایل، کودکان را در معرض ابتلا به اوتیسم قرار می‌دهد این رژیم غذایی التهاب لثه‌ها را کاهش می‌دهد و سلامت دهان را بهبود می‌بخشد ارتباط پای سرد با دیابت و تیروئید | روش‌هایی برای بهبود سردی پا‌ها پژوهش‌های جدید: مصرف لبنیات پرچرب در جوانی سلامت قلب را افزایش می‌دهد چطور تعادل بدن را در هر سنی حفظ کنیم؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) | مشهد از فردا سرد می‌شود وزیر بهداشت در پاسخ به شهرآرانیوز: بودجه ویژه برای خدمات بیمه‌ای بیماران و زائران مشهد اختصاص می‌یابد + فیلم سن ابتلا به سکته مغزی در ایران حدود ۱۰ سال پایین‌تر از میانگین جهانی است احتمال وقوع سیلاب در شمال کشور | امدادگران هلال احمر به حالت آماده‌باش درآمدند گیاهان دارویی، قاتل چربی خون بالا شرکت آموزشی پایا تدبیر امید رادمان بیش از دو میلیون نفر-ساعت آموزش برگزار کرد ناکارآمدی در ساختار هزینه‌ها و ضرورت تجمیع منابع بیمه‌ای ۵ درصد اعتبارات بیمه‌های پایه به پیشگیری اختصاص یافت کانون‌های بیابانی خراسان رضوی یکی از منشأ‌های اصلی آلودگی هوا | مهار قطره‌چکانی بیابان‌زدایی روایت نسلی که نشان داده‌اند برای آنچه دوست دارند، از همه تعلقاتشان می‌گذرند | حکایت من و وطن دستگیری شبانه باند موبایل‌قاپی | با دستگیری متهمان؛ قول مردانه پلیس مشهد ۳ ساعته عملی شد ماجرای کیف‌زنی از بانوان در اتوبوس‌های شهری! جنایت خونین در خانه سبز تصادف مرگبار پراید و سمند در اصفهان هفت مصدوم و یک کشته برجای گذاشت
سرخط خبرها

ویدئو | اجلاس شورای همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش خراسان رضوی برگزار شد

  • کد خبر: ۱۴۰۹۲۸
  • ۲۹ آذر ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۷
ویدئو | اجلاس شورای همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش خراسان رضوی برگزار شد
اجلاس شورای همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش خراسان رضوی صبح امروز با حضور آیت‌الله سید‌‌احمد علم‌الهدی نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی و جمعی از اساتید حوزه‌های علمیه و مدیران آموزش و پرورش استان، به‌میزبانی تالار همایش‌های بنیاد پژوهش‌های آستان قدس رضوی برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، اجلاس شورای همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش خراسان رضوی صبح امروز با حضور آیت‌الله سید‌احمد علم‌الهدی نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی، حجت‌الاسلام علی خیاط مدیر حوزه علمیه خراسان، حجت‌الاسلام محمدحسین ایزدی مسئول دفتر شورای سیاست‌گذاری ائمه جماعات استان، حجت‌الاسلام حمید نیکزاد دبیر ستاد ملی همکاری‎های حوزه علمیه و آموزش و پرورش، سید‌امیر شوشتری مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی و جمعی از اساتید حوزه‌های علمیه و مدیران آموزش و پرورش استان، به‌میزبانی تالار همایش‌های بنیاد پژوهش‌های آستان قدس رضوی برگزار شد.

دشمن به‌دنبال ایجاد گسست نسلی

مدیر حوزه علمیه خراسان در ابتدای این نشست با بیان اینکه هیچ‌چیز برای یک ملت مهم‌تر از تثبیت هویت ملی نیست، اظهار کرد: دشمنان می‌دانند که اگر بخواهند بر مردم ما مسلط شوند، اول باید پایه‌های هویتی را از بین ببرند و بر همین اساس، تلاش می‌کنند با به‌راه‌انداختن جنگ شناختی، این زیرساخت فرهنگی را خدشه‌دار کنند.

وی افزود: هویت‌زدایی با شیوه‌های مختلف، برنامه مستمر دشمن است و هر‌بار هم که فتنه‌ای در کشور صورت می‌گیرد، وضع پیچیده‌تر می‌شود. با‌این‌حال، در میان این هویت‌های جمعی آنچه در ثبات یک ملت و پیشبرد اهداف یک کشور اهمیت دارد، هویت دینی است و اینجا همان جایی است که دشمن برای خدشه‌دارکردن آن دست به کار می‌شود. در نتیجه، زمینه بروز اتفاقاتی را در جامعه ما رقم می‌زند که با گسست نسلی موجود، نه فقط دانش‌آموزان یا معلمان، بلکه فرزندان هم با پدران و مادرانشان نتوانند به‌خوبی ارتباط برقرار کنند.

حجت‌الاسلام خیاط، اساسی‌ترین و مهم‌ترین راهبرد آموزش و پرورش را تقویت هویت دینی خواند و خاطرنشان کرد: برای تقویت هویت جمعی، نهاد متولی دین که حوزه علمیه است، باید همکار باشد. دراین‌باره دست استان‌های خراسان خیلی پر است و از آنجایی که یک‌چهارم ظرفیت و توان تبلیغاتی حوزه‌های علمیه کشور در سه استان خراسان قرار دارد، می‌توان امیدوار بود که ویژه‌برنامه‌های تبلیغی در نظام تعلیم و تربیت هم نفوذ پیدا کند تا نظام در مسیر تحقق تمدن نوین اسلامی به پیش برود و سند تحول بنیادین آموزش و پرورش نیز با سرعت بیشتری اجرا شود.

حضور ۶۰هزار دانش‌آموز مشهدی در برنامه‌های فرهنگی

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی در ادامه این مراسم با اشاره به گوشه‌ای از برنامه‌های فرهنگی‌تبلیغی این اداره کل در امسال، اظهار کرد: در دهه آخر صفر بیش از ۳۵ آموزشگاه در مسیر ارائه خدمت و اسکان زائران پیاده امام رضا(ع) به میدان آمدند. علاوه بر این، هماهنگی، آموزش و هم‌افزایی ۱۳۰ مدیر و کارشناس قرآن و عترت، تشکیل ۱۱۵۰ هیئت مذهبی در آموزشگاه‌ها، برگزاری ۲۳۵ دوره آموزشی برای ائمه جماعات مدارس و برگزاری بیش از ۵۰۰ محفل انس با قرآن در آموزشگاه‌ها فقط بخشی از برنامه‌های تبلیغی و فرهنگی در مدارس استان بوده است.

وی افزود: در مراسم بزرگداشت چهلمین روز شهادت دانش‌آموزان در حرم حضرت شاهچراغ، بیش از چهارهزار دانش‌آموز مشهدی شرکت کردند. زیارت دسته‌جمعی ۵۰هزار دانش‌آموز در طرح پاسخگویی به شبهات و همچنین حضور شش هزار دانش‌آموز دختر سوم ابتدایی در جشن روزه‌اولی‌ها نشان از جذابیت و اثربخشی این ویژه‌برنامه‌ها دارد که به فضل خدا در سایه افزایش ارتباط با مدارس و حوزه‌های علمیه، شاهد ارتقای کمی و کیفی آن در آینده نزدیک خواهیم بود.

مدارس باید خانه دوم طلاب باشند

دبیر ستاد ملی همکاری‎های حوزه علمیه و آموزش و پرورش در این نشست با بیان اینکه دشمن برای اغفال کودکان و نوجوانان از توسل به هیچ ابزار فرهنگی و رسانه‌ای دریغ نمی‌کند، گفت: در جریان شهادت دو بسیجی فداکار مشهدی که اخیرا اتفاق افتاد، سخنان قاتل این شهدا بسیار تأمل‌برانگیز بود و چه‌بسا اگر کسی پیش از وقوع جنایت به‌سراغ این فرد می‌رفت و او را از حقایق و معارف آگاه می‎کرد، اساسا کار به اینجا نمی‌رسید که دشمن با جوسازی رسانه‌ای بتواند دو جوان رشید ما را به شهادت و یک جوان را به قتل برساند.

وی ابراز کرد: در طراحی بازی‌ها، ساخت انیمیشن‌ها، تولید فیلم‌ها و بسیاری از محصولات فرهنگی دیگر، دشمن ابتکار عمل را به دست گرفته است و در زمینه شخصیت‌پردازی به‌گونه‌ای عمل می‌کند که یک نوجوان گاهی حتی بیشتر از اعضای خانواده خود به قهرمان‌های خیالی بازی‌های کامپیوتری و فیلم‌های سینمایی علاقه‌مند است. در این شرایط، علما و اساتید حوزه‌های علمیه موظف‌اند به‌سراغ مدارس بروند و محدود به جامعه نخبگانی مدارس علمیه نباشند؛ همان‌طور که در جلسه ۷۸۶ شورای‌عالی انقلاب فرهنگی، سرفصل همکاری‌ها و زمینه کاری وسیعی برای حوزه‌های علمیه در نظر گرفته شده است تا در زمینه متون آموزش و پرورش، پژوهش و برنامه‌ریزی درسی و هر فعالیتی که در وزارتخانه صورت می‌گیرد، همکاری‌ها به منصه ظهور برسد.

حجت‌الاسلام نیکزاد، ائمه جماعات در هر شهرستان را یک رکن غیرقابل اغماض دانست و تصریح کرد: در شرایط فعلی، فضای ذهنی نوجوانان و جوانان هم متأسفانه به سمتی رفته است که گویا طلاب فقط در مقام ارائه ارشاد و راهنمایی قرار دارند‌. درحالی‌که تاریخ اسلام گواهی می‌دهد که رسول گرامی اسلام(ص) و امیرمؤمنان(ع) فراتر از مقام امام جامعه بودند و در وسط معرکه نقش‌آفرینی می‌کردند.

وی تأکید کرد: البته همه‌چیز محدود به دانش‌آموزان نیست و در فضای آموزشی تا زمانی که معلمان و بدنه مدیریتی مدارس توجیه نباشند، کار به بازدهی مطلوب نمی‌رسد. چه اشکالی دارد که مدیران مدارس هم در معرض آموزه‌های تربیتی قرار بگیرند؟ در طرح تربیتی «امین» که به‌تازگی در دستور اجرا قرار گرفته است، طلاب، مبلغان و اساتید حوزه‌های علمیه در جریان جدیدترین شیوه‌های تعلیم و تربیت قرار می‌گیرند تا سطح تعالیم روان‌شناختی آنان ارتقا پیدا کند و در جریان یک ارتباط مؤثر، بتوانند به اهداف فرهنگی موجود جامه عمل بپوشانند.

دبیر ستاد ملی همکاری‎های حوزه علمیه و آموزش و پرورش یادآور شد: طرح «روشنا» ویژه مبلغان مدارس سمپاد و نمونه‌دولتی، طرح «سفیران آسمانی» ویژه مدارس شبانه‌روزی، طرح تربیتی «پنجشنبه‌های پرنشاط» ویژه برگزاری برنامه‌های خاص فرهنگی، ورزشی و تربیتی با میدان‌داری طلاب و مبلغان، طرح «معراج» با محوریت توانمندسازی ائمه جماعات در مدارس و طرح «دیده‌بان» ویژه شبکه‌سازی مدیران مدارس، فقط بخشی از برنامه‌های خاص فرهنگی و تربیتی حوزه‌های علمیه در آموزش و پرورش است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->