چه تفریحاتی در هتل پرسپولیس شیراز منتظر شماست؟ تعداد موزه‌های کشور به ۱۰۰۰ مورد افزایش می‌یابد؟ مسیرهای دسترسی به هتل زندیه شیراز چه بخوریم تا کم‌حافظه نشویم؟ معرفی تصفیه آسا، نمایندگی دستگاه تصفیه آب در اصفهان درباره خطرات استفاده از تلفن همراه برای زنگ بیدارباش جریمه ایجاد آلودگی صوتی چقدر است؟ هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص واکسن Prevenar ۲۰ | این واکسن در ایران قاچاق است کادر درمان در آستانه فرسودگی | سلامت مردم در خطر است بلیت پرواز عتبات عالیات گران نشد| نرخ بلیت رفت و برگشت به نجف ۱۴ میلیون تومان دریافت تأییدیه سلامت روان شرط صدور پروانه اشتغال روان‌شناسان است پیش بینی هواشناسی بندرعباس امروز (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی تا اواسط هفته دانشگاهیان فردا (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) با آرمان‌های بنیان‌گذار انقلاب اسلامی تجدید میثاق می‌کنند حس امنیت در کودکان چگونه آسیب می‌بیند؟ | لحظه‌های امن دنیای کودکانه آیا کودکان هم دچار پوکی استخوان می‌شوند؟ اعضای جوان سبزواری ۷ زندگی را نجات داد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) دختر نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) ایران موفق به تولید دارو‌های سل‌تراپی و ژن‌درمانی شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | افزایش آلاینده‌ها در شهر‌های بزرگ و صنعتی قاچاقچی مواد مخدر در دامداری به دام افتاد متناسب‌سازی حقوق هیچ‌کدام از سه گروه بازنشستگان کشوری، لشکری و تأمین‌اجتماعی کامل انجام نشده است (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) صدور بیش از ۳۳ هزار اخطاریه سدمعبر برای اصناف در مشهد طی ۱۰ماهه نخست ۱۴۰۳ | شهرداری مکلف به رفع سدمعبر است دادخواهی ۴۰۲ شهروند ایرانی از ۲ حادثه تروریستی در حرم شاهچراغ (ع) وزیر آموزش و پرورش: نظر آموزش و پرورش درباره تأثیر معدل در کنکور نادیده گرفته شد بخشنامه جدید تأمین اجتماعی درباره بازرسی از کارگاه‌ها منتشر شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) رجزخوانی در فضای مجازی، انگیزه جنایت هولناک در مشهد شد کمک طرح فراموش‌شده داوینچی به کشف تونل‌های زیرزمینی ایتالیا پرداخت معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی معطل پول! علت طعم فلز در دهان چیست؟ کدام استان‌های کشور امروز بارانی است؟ (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) تسکین دردهای مزمن مفصلی با مکمل طبیعی ایرانی برای اولین بار در کشور
سرخط خبرها

ویدئو | اجلاس شورای همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش خراسان رضوی برگزار شد

  • کد خبر: ۱۴۰۹۲۸
  • ۲۹ آذر ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۷
ویدئو | اجلاس شورای همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش خراسان رضوی برگزار شد
اجلاس شورای همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش خراسان رضوی صبح امروز با حضور آیت‌الله سید‌‌احمد علم‌الهدی نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی و جمعی از اساتید حوزه‌های علمیه و مدیران آموزش و پرورش استان، به‌میزبانی تالار همایش‌های بنیاد پژوهش‌های آستان قدس رضوی برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، اجلاس شورای همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش خراسان رضوی صبح امروز با حضور آیت‌الله سید‌احمد علم‌الهدی نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی، حجت‌الاسلام علی خیاط مدیر حوزه علمیه خراسان، حجت‌الاسلام محمدحسین ایزدی مسئول دفتر شورای سیاست‌گذاری ائمه جماعات استان، حجت‌الاسلام حمید نیکزاد دبیر ستاد ملی همکاری‎های حوزه علمیه و آموزش و پرورش، سید‌امیر شوشتری مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی و جمعی از اساتید حوزه‌های علمیه و مدیران آموزش و پرورش استان، به‌میزبانی تالار همایش‌های بنیاد پژوهش‌های آستان قدس رضوی برگزار شد.

دشمن به‌دنبال ایجاد گسست نسلی

مدیر حوزه علمیه خراسان در ابتدای این نشست با بیان اینکه هیچ‌چیز برای یک ملت مهم‌تر از تثبیت هویت ملی نیست، اظهار کرد: دشمنان می‌دانند که اگر بخواهند بر مردم ما مسلط شوند، اول باید پایه‌های هویتی را از بین ببرند و بر همین اساس، تلاش می‌کنند با به‌راه‌انداختن جنگ شناختی، این زیرساخت فرهنگی را خدشه‌دار کنند.

وی افزود: هویت‌زدایی با شیوه‌های مختلف، برنامه مستمر دشمن است و هر‌بار هم که فتنه‌ای در کشور صورت می‌گیرد، وضع پیچیده‌تر می‌شود. با‌این‌حال، در میان این هویت‌های جمعی آنچه در ثبات یک ملت و پیشبرد اهداف یک کشور اهمیت دارد، هویت دینی است و اینجا همان جایی است که دشمن برای خدشه‌دارکردن آن دست به کار می‌شود. در نتیجه، زمینه بروز اتفاقاتی را در جامعه ما رقم می‌زند که با گسست نسلی موجود، نه فقط دانش‌آموزان یا معلمان، بلکه فرزندان هم با پدران و مادرانشان نتوانند به‌خوبی ارتباط برقرار کنند.

حجت‌الاسلام خیاط، اساسی‌ترین و مهم‌ترین راهبرد آموزش و پرورش را تقویت هویت دینی خواند و خاطرنشان کرد: برای تقویت هویت جمعی، نهاد متولی دین که حوزه علمیه است، باید همکار باشد. دراین‌باره دست استان‌های خراسان خیلی پر است و از آنجایی که یک‌چهارم ظرفیت و توان تبلیغاتی حوزه‌های علمیه کشور در سه استان خراسان قرار دارد، می‌توان امیدوار بود که ویژه‌برنامه‌های تبلیغی در نظام تعلیم و تربیت هم نفوذ پیدا کند تا نظام در مسیر تحقق تمدن نوین اسلامی به پیش برود و سند تحول بنیادین آموزش و پرورش نیز با سرعت بیشتری اجرا شود.

حضور ۶۰هزار دانش‌آموز مشهدی در برنامه‌های فرهنگی

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی در ادامه این مراسم با اشاره به گوشه‌ای از برنامه‌های فرهنگی‌تبلیغی این اداره کل در امسال، اظهار کرد: در دهه آخر صفر بیش از ۳۵ آموزشگاه در مسیر ارائه خدمت و اسکان زائران پیاده امام رضا(ع) به میدان آمدند. علاوه بر این، هماهنگی، آموزش و هم‌افزایی ۱۳۰ مدیر و کارشناس قرآن و عترت، تشکیل ۱۱۵۰ هیئت مذهبی در آموزشگاه‌ها، برگزاری ۲۳۵ دوره آموزشی برای ائمه جماعات مدارس و برگزاری بیش از ۵۰۰ محفل انس با قرآن در آموزشگاه‌ها فقط بخشی از برنامه‌های تبلیغی و فرهنگی در مدارس استان بوده است.

وی افزود: در مراسم بزرگداشت چهلمین روز شهادت دانش‌آموزان در حرم حضرت شاهچراغ، بیش از چهارهزار دانش‌آموز مشهدی شرکت کردند. زیارت دسته‌جمعی ۵۰هزار دانش‌آموز در طرح پاسخگویی به شبهات و همچنین حضور شش هزار دانش‌آموز دختر سوم ابتدایی در جشن روزه‌اولی‌ها نشان از جذابیت و اثربخشی این ویژه‌برنامه‌ها دارد که به فضل خدا در سایه افزایش ارتباط با مدارس و حوزه‌های علمیه، شاهد ارتقای کمی و کیفی آن در آینده نزدیک خواهیم بود.

مدارس باید خانه دوم طلاب باشند

دبیر ستاد ملی همکاری‎های حوزه علمیه و آموزش و پرورش در این نشست با بیان اینکه دشمن برای اغفال کودکان و نوجوانان از توسل به هیچ ابزار فرهنگی و رسانه‌ای دریغ نمی‌کند، گفت: در جریان شهادت دو بسیجی فداکار مشهدی که اخیرا اتفاق افتاد، سخنان قاتل این شهدا بسیار تأمل‌برانگیز بود و چه‌بسا اگر کسی پیش از وقوع جنایت به‌سراغ این فرد می‌رفت و او را از حقایق و معارف آگاه می‎کرد، اساسا کار به اینجا نمی‌رسید که دشمن با جوسازی رسانه‌ای بتواند دو جوان رشید ما را به شهادت و یک جوان را به قتل برساند.

وی ابراز کرد: در طراحی بازی‌ها، ساخت انیمیشن‌ها، تولید فیلم‌ها و بسیاری از محصولات فرهنگی دیگر، دشمن ابتکار عمل را به دست گرفته است و در زمینه شخصیت‌پردازی به‌گونه‌ای عمل می‌کند که یک نوجوان گاهی حتی بیشتر از اعضای خانواده خود به قهرمان‌های خیالی بازی‌های کامپیوتری و فیلم‌های سینمایی علاقه‌مند است. در این شرایط، علما و اساتید حوزه‌های علمیه موظف‌اند به‌سراغ مدارس بروند و محدود به جامعه نخبگانی مدارس علمیه نباشند؛ همان‌طور که در جلسه ۷۸۶ شورای‌عالی انقلاب فرهنگی، سرفصل همکاری‌ها و زمینه کاری وسیعی برای حوزه‌های علمیه در نظر گرفته شده است تا در زمینه متون آموزش و پرورش، پژوهش و برنامه‌ریزی درسی و هر فعالیتی که در وزارتخانه صورت می‌گیرد، همکاری‌ها به منصه ظهور برسد.

حجت‌الاسلام نیکزاد، ائمه جماعات در هر شهرستان را یک رکن غیرقابل اغماض دانست و تصریح کرد: در شرایط فعلی، فضای ذهنی نوجوانان و جوانان هم متأسفانه به سمتی رفته است که گویا طلاب فقط در مقام ارائه ارشاد و راهنمایی قرار دارند‌. درحالی‌که تاریخ اسلام گواهی می‌دهد که رسول گرامی اسلام(ص) و امیرمؤمنان(ع) فراتر از مقام امام جامعه بودند و در وسط معرکه نقش‌آفرینی می‌کردند.

وی تأکید کرد: البته همه‌چیز محدود به دانش‌آموزان نیست و در فضای آموزشی تا زمانی که معلمان و بدنه مدیریتی مدارس توجیه نباشند، کار به بازدهی مطلوب نمی‌رسد. چه اشکالی دارد که مدیران مدارس هم در معرض آموزه‌های تربیتی قرار بگیرند؟ در طرح تربیتی «امین» که به‌تازگی در دستور اجرا قرار گرفته است، طلاب، مبلغان و اساتید حوزه‌های علمیه در جریان جدیدترین شیوه‌های تعلیم و تربیت قرار می‌گیرند تا سطح تعالیم روان‌شناختی آنان ارتقا پیدا کند و در جریان یک ارتباط مؤثر، بتوانند به اهداف فرهنگی موجود جامه عمل بپوشانند.

دبیر ستاد ملی همکاری‎های حوزه علمیه و آموزش و پرورش یادآور شد: طرح «روشنا» ویژه مبلغان مدارس سمپاد و نمونه‌دولتی، طرح «سفیران آسمانی» ویژه مدارس شبانه‌روزی، طرح تربیتی «پنجشنبه‌های پرنشاط» ویژه برگزاری برنامه‌های خاص فرهنگی، ورزشی و تربیتی با میدان‌داری طلاب و مبلغان، طرح «معراج» با محوریت توانمندسازی ائمه جماعات در مدارس و طرح «دیده‌بان» ویژه شبکه‌سازی مدیران مدارس، فقط بخشی از برنامه‌های خاص فرهنگی و تربیتی حوزه‌های علمیه در آموزش و پرورش است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->